Ritual Coach Academy
ceremoniespreker

Flow schrijven. Flow watte!? 

Ceremonies en plechtigheden

Ik schrijf levensverhalen en karakterverhalen bij een overlijden
Zoek je iemand voor een andere gelegenheid dan verwijs ik je graag door naar een collega die je hiermee helpt.


Ik vertrek opnieuw van een wit blad.   Met woorden, pijltjes, kribbels en krabbels - soms lijkt het wel een tekening - bouw ik het leven op.  Een leven, dat zijn bijzondere gebeurtenissen, iemands levensvisie en karakter maar ook sociale kringen rondom deze persoon. 

 

Vertellen met woord I beeld I symbool I muziek
Er zijn verschillende manieren om te schrijven.
Mijn manier is flow schrijven. Dat is schrijven zonder punten of komma's. Ik zet alle gedachten en woorden op papier. Uit deze stroom filter ik het verhaal.  
Met symbolisch schrijven vertrek ik vanuit een symbool, iets dat de overledene representeert.  Dat symbool werk ik uit op verschillende niveaus en link ik aan het verhaal van de mens. 

Minstens zo belangrijk is het visueel vertellen met foto's en creatieve vormen. Kunst gebruiken om diepgang te brengen.  Muziek die het verhaal ondersteunt en extra kracht bijzet of net emoties tempert. 

Methodieken en technieken

Daar stopt het niet. Er zijn zoveel meer manieren om verhalen te vertellen op bijzondere momenten.  Die leer ik de studenten van de Ritual Coach Academy.  Onze ceremoniesprekers kunnen verhalen schrijven en vertellen op heel veel manieren. 

Laura De Bock 

© Copyright. All Rights Reserved

Factuur & Algemene Voorwaarden  -  Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren